My Thoughts On..

L'endroit j'établis mon esprit -The Place I Lay Down My Mind-




mi butir


E-mail this post



Remember me (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



alias mi grain ==> migrain..
hmm, sebenernya arti migrain apaan sih? jangan bilang "cari aja di google".. huhuhu..
sebenernya cuma mo nulis kalo sayah lagi pusing, puyeng, pening, sakit pala, dsb. cuma supaya lebih keren, pake kata migrain deh walopun artinya entah apa :P..

knapa ya bisa pusing? padahal kayaknya akhir2 ini gw ga ngapa2in: blajar kagak, ngerjain tugas kagak, kegiatan di luar kagak, begadang kagak, ngadepin kompi lama2 kagak, dapet masalah rumit kagak.. hmm, adanya jg makan dan tidur yang lebih banyak dari biasanya.. apa karena itu ya? hehe.. apa mungkin karena sekarang lagi musim robarobarobarobaroba (baca: pancaroba)..

Wadaw, gimana ini Anum??
Dan di saat gw ngadepin bahan-bahan anum (ngadepin doang, dibaca engga), tahukah kau apa yang dilakukan adek gw?? Dia bersenang-senang ke Malaysia!!!! Aaaaargh.. T____T..

Udah deh, mo ngadepin Anum lagih.. Good Luck dan semoga sukses yah buat smua!!! =)

Labels:


2 Responses to “mi butir”

  1. Anonymous Ra! 

    CARI DI GOOGLE!!! =P

    A disorder characterized by recurrent moderate to severe headaches that may be accompanied by dizziness, nausea, vomiting or extreme sensitivity to light and sound.

    A headache characterized by throbbing head pain, often greater on one side; may be preceded by a warning (aura) and accompanied by nausea, vomiting, and sensitivity to light and sound; in rare cases, weakness, language problems, or other neurologic disorders are associated with migraine.

    A headache syndrome characterized by throbbing, usually one sided pain, that may be associated with nausea, vomiting and visual disturbances.

    a vascular headache believed to be caused by blood flow changes and certain chemical changes in the brain leading to a cascade of events — including constriction of arteries supplying blood to the brain and the release of certain brain chemicals — that result in severe head pain, stomach upset, and visual disturbances.

  2. Anonymous rabz 

    Ya ampun, entah loe yang sangat berbaik hati atau emang lagi ga ada kerjaan? sampe nyariin di google segala. hehe..

    Hmm, sepertinya gejalanya mirip tuh, hehe.. walau ga separah itu sih.. =)

Leave a Reply??


About me

Categories

Previous posts

Archives

Links


ATOM 0.3

Powered by Blogger

make money online blogger templates



My Thoughts On.. is powered by Blogspot and Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.